Proeverij

So. Here you are.

dcb-icon-infobox-pollepel

Het gaat best lekker met je onderneming, maar ‘best lekker’ is niet meer genoeg. Je wilt groeien, nog meer klanten helpen, meer lol in je dagen! Je wilt meer klanten krijgen, makkelijker klanten wilt vinden en je hebt geen idee waar te beginnen. Je hebt flink wat peper nodig!

Je zoekt naar de juiste match tussen jou, je bedrijf en iemand die je verder kan helpen.

Je hebt alleen nog niemand naar jouw smaak gevonden.

Je wilt niet in een online academy stappen, hebt geen zin in een groepstraject, geen one-size-fits all, maar gewoon lekker 1-op-1, jij en iemand die zich verdiept in jou en je bedrijf. Iemand die snapt waar je heen wilt en die ook snapt hoe. Die snapt dat dat helemaal op jouw manier moet. En die weet hoe je dat voor elkaar krijgt.

dcb-proeverij-chouffe-2

Dan moet je eens komen proeven in mijn keuken, want dat zou weleens de plek kunnen zijn waar jij naar zoekt.

In mijn Conceptenbakkerij geen standaard programma, maar een leidraad om je te helpen de goede beslissingen te nemen en een superstrak concept neer te zetten. We hebben het tenslotte wel over jouw bedrijf en daar ben ik net zo zuinig op als jij.

Een Proeverij kost niets, alleen wat tijd.

Maar ik beloof je dat die tijd de moeite waard is. Je bent sowieso mega geïnspireerd na die 30 minuten, en daarmee ben je alweer een heel eind verder.  

Wat je vraag ook is, of je nu meer klanten wilt, of een ander soort klanten vinden. Of je nu twijfelt over je aanbod of een totaal andere richting uit wilt, ik kan je op weg helpen. En verder!

Maar eerst proeven.

Je boekt ‘m sneller dan dat je een hamburger wegwerkt, dus waar wacht je op? Druk op die knop en start cooking!

dcb-icon-infobox-deegroller