Thermometer

Uitbreiden of groeien?

dcb-icon-infobox-deegroller

Je aanbod is al een tijdje hetzelfde en eerlijk gezegd smaakt het niet meer zo goed als in het begin; je bent toe aan beter, anders en meer. Je wilt je bedrijf laten groeien. Maar kies je voor bedrijfsgroei door uitbreiding van je aanbod, of laat je jouw bedrijf liever groeien door meer klanten binnen te halen?

Of misschien wel allebei!

Als je hebt besloten waar het aan schort, moet je ergens beginnen met veranderen. Een bedrijf groeit niet vanzelf… Maar dat wist jij ook allang, toch?

Hoe dan ook, waar je ook voor gaat, een standaard recept is er niet. Je zult aan de bak moeten, en het liefst gelijk op de goede manier. Die goede manier betekent, dat je eerst kijkt naar wat er is.

Hoe zit je recept nu in elkaar? Wordt het gewaardeerd? Waar kan het pittiger, of juist wat milder? Welke ingrediënten ontbreken en welke zijn er nodig voor een beter resultaat?

dcb-chouffe-succesrecept-2

Al die vragen worden beantwoord in de Thermometer.

Ik check hoe hot jij en je aanbod zijn door een complete concept scan uit te voeren!

Ik analyseer in een video je social media en je website en je aanbod en vertel je aan de hand daarvan waar er kansen/klanten ‘weglekken’ en hoe je dat kan fixen.

Wil jij weten hoe hot jij bent?

Let op: Het is zeker geen quick fix! Geen kwestie van even in de magnetron en klaar zijn we.

Wat je wel krijgt, is een startpunt. En vanuit dat startpunt kun je gaan beginnen aan de new and improved versie van jouw bedrijf. Een versie die helemaal is afgestemd op wie jij bent, wat jij wilt en hoe jij dat wilt.

Want dat is wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Maar dat is voor daarna. Eerst die check.

Wil jij weten hoe hot jij bent? Just do it!

dcb-icon-infobox-pollepel